0
0

Sărut mâna Părinte! Sunt o fată normală de vârsta mea, dar am un păcat greu pe care nu l-am spus nimănui şi anume că mă masturbez. De mică am acest obicei, de la vârsta de 4-5 ani. De exmplu aş vrea să n-o fac, pur şi simplu nu rezist tentaţiei, iar după aceea mă simt tare rău. Aş vrea să pot să zic cuiva dar nu pot, mai ales că persoana respectivă cred că s-ar uita ciudat la mine şi cu alte ocazii m-ar da de gol. Câteodată îmi este aşa de silă de mine. Nu pot să zic unui preot la spovedanie pentru că eu stau într-un sat şi sunt ştiută ca fiind o fată la locul ei, serioasă, nimeni nu şi-ar imagina ca eu fac aşa ceva, preotul este o persoană cumsecade care mă ştie de mică şi mi-ar f ruşine şi faţă de el, nu cred că mi-ar mai da nici împărtăşanie. Şi astfel, mama care nu mă cunoaşte cu adevărat ar zice, da ce ai făcut tu de nu ţi-a dat preotul împartăşanie, aşa ar fi puţin spus. M-ar face în toata felurile şi m-ar teroriza până i-aş zice motivul. Ştiu că mai importantă e vindecarea sufletului meu de acest păcat, dar mă aflu în aceasta şituaţie în care nu pot să mă confesez şi trăiesc cu speranţa că într-o bună zi o să plec undeva la facultate şi o să mă duc la altă biserică iar acolo o să pot să zic ce am pe suflet. Întrebările mele sunt: 1.este un păcat la fel de mare ca cel în care te culci cu cineva (curvie)? 2. de ce tocmai pe mine a căzut acest păcat? 3.ce pot să fac să mă îndrept? Prin rugăciune, post, metanii doar s-ar putea? Mulţumesc şi aş dori şi un sfat de la dumneavoastră.

  • Veronica a întrebat 14 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Da dacă nu ajungi să mergi la facultate? Dacă mori până atunci? Ai ars? Și, de gura lumii ai frică da de Judecata lui Dumnezeu ba? Ce contează mai mult, să fim bineplăcuți lui Dumnezeu sau oamenilor? Ce zici soră într-u Hristos? Mă iertați că v-am luat la ”hora unirii”, dar, recunoașteți, aveți nevoie de mustrare! Răspunsul este următorul! 1. Nu, nu întocmai ca păcatul curviei! E o curvie cu diavolul, dacă doriți! 2. Pentru că vă place păcatul și pentru că nu doriți să vă lepădați (dacă ați fi dorit, va-ți fi lepădat de mult), dar din păcate, nouă creștinilor ne c-am lipsește voința! 3. Sunt mai multe articole în rubrica de pe pagina noastră: Frământările sufletești ale tinerilor! Vă recomand să citiți mai multe informații la subiect de acolo!

Personal, vă rog din tot sufletul să lăsați rușinea la mărturisire și să o aveți din plin atunci când vine gândul de a săvârși păcatul! Noi, creștinii avem a lupta, dar nu cu trupuri și nu cu săbii, ci cu duhurile întunericului și cu sabia credinței noastre în Dumnezeu! Când vine pofta păcatului, fugi la Dumnezeu, refugiază-te în rugăciune și în cât mai multe mătănuțe, până când poftele nu se potolesc! Plângi înaintea Măiculiței Domnului și fii sigură că nu te va lăsa! Ea, e parte din Fiul Său, e parte din Iubire!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.