0
0

Binecuvântaţi părinţi. În general, în familie din anumite probleme, doi oameni nu pot să aibă împreunare (de exemplu: femeia este mai fragilă, mai răceşte, apar infecţii, de aici starea în care se află poate fi pe termen îndelungat). Ea nu vrea să se întâmple, cum poate să-şi menajeze căsătoria, soţul?

  • You must to post comments
0
0

Bună ziua. Cu dragoste și smerenie să-i spună că are neputințe trupești și de există dragoste și înțelegere, soțul va reacționa bine și va primi situația, înfrânându-se puțin și ducând împreună neputința femeii, doar așa se ajunge la mântuire, nu?! Căci se poate întâmpla și invers, soțul să răcească ori îmbolnăvească, atunci și soția îl susține și îngrijește, necerându-i lucruri peste puteri, ci rezistând în răbdare astfel ducându-și sarcina unul altuia. Iar de nu va înțelege și va vorbi în el egoismul și nerăbdare, dvs să faceți ascultare și să fiți cu umilință și iubire către el, astfel îi veți trezi buna conștiință mai vârtos decât o veți face cu vorbele, ori sfada, dar și însuși Dumnezeu îl va învăța minte, văzând purtarea dvs.

Puteți observa și singuri prin propria experiență, câte lucruri bune pentru sine și cei din jur, poate obține – smerenia! Deaceea și este prima fericire: fericiți cei săraci cu duhul (smeriți), căci aceia vor vedea pe Dumnezeu!

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.