păcate

0
0

Sărut mâna, părinte. Azi e duminică şi plâng că am o mare problemă, fata mea trăieşte cu un om foarte bun, musulman, ne-a ajutat foarte mult şi nu sunt cununaţi şi nu pot să o lămuresc să se cunune ajutaţi-mă cu o rugăciune să o pot aduce pe drumul cel bun. Eu, ca mamă, mă rog la Dumnezeu plângând să o lumineze la minte şi acum când scriu am ochii în lacrimi şi nu pot să mai scriu, ajutaţi-mă vă rog, acesta cred că e păcat de moarte. Dumnenezeu să o lumineze pe fiica mea, mulţumesc mult şi Dumnezeu să ne ajute întru toate.

  • Anonima a întrebat 13 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Cu credință și nădejde întru Domnul. Scumpă soră, trebuie să vă plângeți în primul rând insuficiența educației pe care i-ați oferit fiicii dumneavoastră. Și aceasta e soarta tuturor copiilor care sunt slabi educați de către părinții. Și din păcate procentajul e destul de mare. Dar eu cred că nu e târziu nici de acum înainte, căci doar spus este că părinții rămân mereu părinți și copiii rămân mereu copii pentru părinți. Dar să nu uitați și de rugăciuni. Recomand: „Rugăciunea părinților pentru copii” dar și o rugăciune chiar pentru durerea voastră: „Rugăciunea părinților pentru căsătoria copilului”. Și încercați deasemenea să puneți o inimă curată în lăuntru vostru și cu blândețe să vă înzestrați și astfel veți ajunge să călcați și peste șărpi și munții veți reuși să îi treceți. Și o oarecare atenție trebuie să primească și cel care nu pare a fi de credință ortodoxă. Poate îl ajutați să înțeleagă ce este ortodoxia și care e însemnătatea căsătoriei în biserica noastră. Dar mai întâi să înțeleagă ortodoxia.

Rânduiește, Doamne, precum știi, ca la vremea potrivită roaba ta (numele) să-și întemeieze o familie. Ca nu cumva să traiască o viață de păcat, stând departe de nuntă. Să nu-și întineze trupul cu patimile și cu poftele, batjocorit fiind de diavol.

Cu râvnă întru Domnul
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie
  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.