0
0

Pentru 5053 multe femei sunt în această situaţie, să nu aştepte ajutor şi înţelegere de la nimeni. Dacă soacra ar fi o femeie simţită şi cu frica de Dumnezeu nu te-ar face să stai atâta timp singură. Şi eu am trecut şi trec prin asta. Pentru ea sunt mai importante vacile decât educaţia copiilor. Eu am spus necazul meu părintelui duhovnic, care mi-a dat dreptate, iar aşa m-am liniştit şi eu şi nu o mai bag în seamă cu figurile şi pretenţiile ei. Îmi este chiar milă de ea şi de egoismul ei. Mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a dat mângâere prin copii şi mă rog în fiecare zi să nu mă lase Dumnezeu să ajung o soacră care să facă necazuri copiilor în aşa fel încât istoria asta să se repete la infinit. Nu mai aştept dragoste şi înţelegere nici de la soţ pentru că este fiul mamaei sale. Toţi avem sau am avut mame, dar nu toate au avut pretenţii. O mamă adevărată se sacrifică pentru fericirea copiilor şi nora este şi ea copilul ei. Dumnezeu să-ţi ajute şi să te mângâie.

  • Rodica a întrebat 13 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0
N-o să comentez toate celea ce le-aţi spus d-ră, mai ales partea cu nu mai aştept dragoste şi înţelegere nici de la soţ pentru că este fiul mamaei sale, oricum n-a fost o întrebare din partea d-ră. Dar aveţi perfectă dreptate spunând că doriţi să fiţi cu ajutorul Domnului o soacră înţelegătoare şi iubitoare. Anume acesta şi este îndemnul nostru şi pentru sutuaţia dată, dar şi pentru multe altele. Să ne schimbăm propria purtare, să avem grijă de ce facem şi pe cât e de plăcută Domnului viaţa noastră. Cu cât mai multă dragoste, bunăvoinţă şi lumină vom aduce în lume, cu atât mai puţin loc va rămânea pentru „întuneric”.

Adevărat, adevărat zic vouă: cel ce crede în Mine va face şi el lucrările pe care le fac Eu şi mai mari decât acestea va face.
Prot Victor Mihalachi
  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.