Înfrângerea răului

0
0

Bună seara, Părinte. Da, aveți dreptate în ceea ce ați spus, însă eu nu cred în puterile vrăjitorești ale acelei femei, însă neavând cui să mă confesez, teama care mă abătea mă faceau să mă macin singură și să mă gândesc și la lucruri necurate. Eu sunt credincioasă ortodoxă, Dumnezeu e Cel mai Sfânt pe acest pământ și chiar și eu nu mă recunosc acum, când eu de fapt sunt foarte curajoasă și nu mi-e frică de nimic, însă țin foarte mult la familia mea și am rămas cu conflictul ala în cap când acea persoană o oprea pe mama și pe mine și ne cerea bani și nu suport. Dumneavoastră ce mă sfătuiți, dumneavoastră în calitate de părinte, ce să fac când o mai întâlnesc, să o evit sau? Da, o sa încerc să fiu mai credincioasă să țin post și să am mai multă încredere în Dumnezeu. M-a impresionat foarte mult un lucru spus de dumneavoastră, nici un fir de păr nu cade fără voia lui Dumnezeu, chiar mi-a dat de gândit. Oare să fie o încercare pusă de Dumnezeu să vadă dacă cad în capcana răului prin acea persoană? Sper să treacă toate cu bine, sunt conștientă că mă voi mai întâlni cu acea persoană, că stă în oraș cu mine dar cred că nu trebuie să mai bag în seamă ce spune, de multe ori spunea că trebuie să vadă de prietenul meu că o femeie din familia mea îmi vrea rău și că mă dezleagă ea printr-o surta cu ațe pe care o purta pe ea şi chestii din astea care le luam în seamă și mă măcinau enorm, dar nu cred să fie nimic adevărat nu? Ce părere aveți? Vreau să vă mulțumesc, nu știu ce aș fi făcut singură fără dumneavoastră, m-ați ajutat mult prin ce spuneți, altfel cred că nu știu ce era pentru că erau zile când pur și simplu mă gândeam numai la acea femeie, mai sunt și acum dar nu chiar așa, uneori nu mă recunosc.

  • You must to post comments
0
0
Dragă Daria, cu adevărat prea multă importanţă unor lucruri care nu merită să ne tulbure atât sufletul. De vă mai întâlniţi cu acea persoană îi răspundeţi simplu cu un „Doamne ajută” şi vă continuaţi calea. Ba chiar te însemni cu semnul Sfintei Cruci  și îi spui  Domnul cu milă asupra noastră. Lasăţi toate frământările despre ce spune şi la ce vă îndeamnă. Căci de la atâtea griji pe seama ei nici nu mai aveţi timp şi pentru ceva cu adevărat important. Cu nimic nu vă pot atinge nici cuvintele ei, nici presupusele vrăji. Asta ar trebui să o înţelegeţi şi conştientizaţi. Daţi-i altă hrană sufletului, citiţi mai mult din scriptură, din vieţile sfinţilor sau din sfinţii părinţi, aceasta ar fi trebuit să fie ceea la ce meditaţi mereu şi desigur comunicarea cu Domnul nostru prin rugăciune. Meditaţi mai mult la cele veşnice, şi lăsaţi toate în seama Domnului, îngrijindu-vă mai mult de sporirea în adevăr şi credinţă.

Omul ca iarba, zilele lui ca floarea câmpului; aşa va înflori. Că vânt a trecut peste el şi nu va mai fi şi nu se va mai cunoaşte încă locul său. Iar mila Domnului din veac în veac spre cei ce se tem de Dânsul, Şi dreptatea Lui spre fiii fiilor, spre cei ce păzesc legământul Lui. 
Prot Victor Mihalachi
  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.