Ura

0
0

Bună ziua, cred că în sufletul meu și-a făcut cuib ura. Nu o suport pe sora mea, mai bine zis o urăsc. Cum să scap de acest păcat. Mulţumesc anticipat.

  • Natalia a întrebat 13 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Bună să vă fie inima stimată soră Ana. Cred că așa e cel mai bine. Să rămânem ceea ce suntem și să încercăm să nu ne facem mai mulți oameni. Ci să vedem toate ciorile care și-au făcut cuib în capul nostru. Pe toate deodată. Noi am făcut această rubrică ca într-adevăr oamenii să primească lămurire la nelămuriri. Iar cei care nu sunt sinceri dau dovadă de lipsa voinței și necesitatea de a primi răspunsuri. Sau poate că doriți să ne mai dați de ocupație. Credeți că nu avem ce face și ne dați ocupație. Și aceasta e bine. Dar o să le mai ignorăm noi cele care par lipsite de interes. Acum vi le redau pe următoarele două întrebări care tot nu sunt răspunse. Ca să vedeți că de fapt nu și-a făcut o cioară cuibul ci e numai ciori.

Întrebare 2: Bună ziua, părinte. Are vreo semnificaţie dacă omul moare cu lumînare sau fără, şi dacă ardea candela, se poate spune că a murit cu lumină.(semnează Ana dar tot de dumneavoastră trimisă – și nu încercați să vă motivați că avem noi o șmecherie care arată că se trimite de persoana care pune prima întrebare, trebuia să mai așteptați să trimită cineva altă întrebare să nu putem să ne dăm seama că sunteți tot dumneavoastră. Dar data viitoare o să știți. Iată că am divulgat secretul).

Întrebare 3: Care e pedeapsa dacă lucrăm în zi de duminică şi sărtbătorile?(semnează Ana). Și să nu le mai amintesc pe cele de ieri cu postul și altele, semnate tot de Ana.

O să vă răspund la toate împreună. Era mai bine sa le fi trimis pe toate împreună. Mai mare voință vedeam în a afla adevărul. La cea de a treia întrebare vă spun că esența răspunsului e la fel ca cel de la Postul de ieri. Domnul a lăsat cea de a 7 zi spre a se odihni omul, ca o necesitate. La întrebarea numărul 2: Nu-l ajută lumânarea dacă sufletul e întunecat și nu se căiește. Lumânarea e o lumină pentru cel care se pregătește spre călătorie. Dar dacă el nu e pregătit la ce îl ajută? Este de ajutor pentru cel care are sufletul pregătit. Iar la întrebarea propriu-zisă vă spune: cu virtutea dragostei învingeți păcatul urei.

Iar pe noi iertați și să ne rugăm unii pentru alții.

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie


  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.