0
0

Doamne ajută părinte, eu am trecut la religia ortodoxă după căsătorie, soțul este ortodox. Bunicul meu mereu îmi spunea că este păcat să-ți schimbi religia. Aș dori să mă lămuriți. Doamne ajută!

  • Eva Clipei a întrebat 13 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Este mare păcat să nu cercetezi și să nu afli unde este Adevărul! Aceasta pentru că, Adevărul vă va face vii! Dacă ați venit în sânul Ortodoxiei pentru că să fiți plăcută soțului Dvs. – ați greșit! Dacă ați venit aici pentru că aici ați găsit Adevărul, este cel mai frumos lucru pe care ați putut să-l faceți în viața Dvs! Și, ajungerea la Ortodoxie, nu mă tem a spune este chiar și mai presus decât căsătoria cu soțul Dvs., pentru că Ortodoxia, este întâlnirea cu Dumnezeu! Iar acolo unde este Dumnezeu – este Dragoste desăvârșită, față de Stăpânul Ceresc, față de soțul Dvs, față de lumea care vă înconjoară și chiar față de natură, care toate la un loc nu sunt altceva decât creația sublimă a lui Dumnezeu!

Ceea ce îmi rămâne, e să vă îndemn ca să fiți tare în credință, să fiți stăpânită de bunile virtuți și să credeți ca o adevărată ortodoxă! Să dea Domnul să ne vedem în rai!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.