0
0

Îmi doresc din suflet să mă căsătoresc religios, dar soţul meu nu vrea şi nici socrii. Spun că nu e momentul potrivit. Ce să fac? Avem şi un copil împreună.

  • You must to post comments
0
0

Iată de ce dragă soră Biserica se ridică împotriva traiului dinaintea căsătoriei! Adică, mai corect fiind spus, acesta este încă un motiv, pentru care Biserica se ridică împotriva relațiilor înainte de căsătorie! Nu vă rămâne decât să vă rugați mult, pentru soțul Dvs., ca să-l lumineze Dumnezeu! Trebuie să-i explicați că traiul Dvs. de acum se numește simplu – curvie! Copilașul Dvs. este un copilaș născut în desfrâu, care desfrânat va crește și el, dacă nu vă veți pocăi voi părinții! Nu e vorba că Dumnezeu o să pedepsească! E vorba că ceea ce văd părinții la copiii aceea vor face și ei! Iar cu patima desfrâului e luptă mare, cât de întârit în credință nu ai fi! În fine, traiul acesta, vrea soțul Dvs. sau nu vrea, se răsfrânge asupra întregii Dvs. vieți! În consecință – o mulțime de suferințe, certuri, neînțelegeri, sărăcie, boală, după cum spune și rugăciunea de la Taina Sfintei Spovedanii!

Rămâne ca soțul Dvs. să aleagă cu cine dorește să trăiască – cu Dumnezeu sau cu diavolul! Dar pe toate faceți-le cu multă răbdare! Impunerea cu forța nu aduce roade bune!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.