ispite

0
0

Hristos a Înviat. Părinte nu mai știu ce să fac, cât va mai dura necazul meu…..Sunt căsătorită de 6 ani cu soțul meu, avem și un copil de 5 ani, dar eu nu-mi iubesc soțul așa cum ar trebui. Nu-mi îndeplinesc rolul de soție… știți la ce mă refer (nu am mai făcut dragoste de când am aflat că sunt însărcinată, nici acum) nu știu de ce. Nu mă atrage, nu mai vreau, de multe ori când mă enervează, îl înjur, spun lucruri urâte ….acuma în săptămâna mare m-am spovedit, i-am spus preotului că vorbesc câteodată urât, dar restul nu i-am spus (că e abstinență). Noaptea în somn tot mă visez cu fostul meu iubit că ne iubim, și ne-a fost dor unul de altul). Mi-e atât de greu, mă rog la bunul Dumnezeu să mă ajute. Vreau să vă întreb se poate ca eu să plătesc pentru ceva păcate, atâția ani? Vă mulțumesc.

  • You must to post comments
0
0

Cu adevărat a Înviat! Și veți mai plăti mulți ani înainte dacă nu vă veți îndrepta. De ce vă gândiți numai la dvs?! Oare nu credeți că acum păcătuiți dublu prin această abstinență?! În primul rând că distrugeți familia pe care ați format-o prin liberul consens. În al doilea că posibil l-ați îndemnat astfel pe soț la curvie, plus și dvs mai curviți prin somn! Nu se pot avea astfel de vise dacă nu vă mai gândiți la fostul iubit și dacă vă pocăiți prin spovedanie! De se întâmplă astfel, atunci e din propria dvs dorință și diavolul vă ține în mână râzând, căci el nu trebuie să depună mult efort, îl ajutați dvs pe deplin. Oare în acest caz, vă ascultă Domnul rugăciunile, cum credeți?! Ce-i cereți în rugăciuni: ajută-mă Doamne să mă despart și să nu mai sufăr eu sărăcuța de mine și poate îmi întânesc și fostul iubit?! Mai degrabă astfel Satanei vă rugați, căci e cu totul împotriva a ceea ce ne-a poruncit Dumnezeu. Deci, fără să întind eu vorbă multă, mergeți la spovedanie și spuneți reala problemă care persistă în familie, ca să o tămăduiți, cât nu-i târziu. Și nu uitați ca înainte de a merge la duhovnic să cereți cu smerenie iertare de la soț, căci cu el vă veți prezenta în fața marei Judecăți!

De ce oare femeile trăiesc din vise și-s credule, până nu se ard puternic ca să-și vină-n fire?! Ajută-le Doamne să coboare cu picioarele pe pământ!

Cu râvnă întru Domnul
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.