Doamne ajută

0
0

1. Nașa fetiței mele cea mare s-a sinucis, iar fata mea și fina ei a fost botezată acasă la nașă când era mai tânără! Acum, fata mea cea mare are servici dar îi merge foarte rău: nu este stabilă în servici, nu s-a căsătorit, și schimbă servici după servici, sunt disperată.
2. Mi s-a spus, de către un părinte văzător cu duhul, că are fermece și de aceea nu se căsătorește și nu este stabilă într-un servici! Nu știu ce să fac, de 5 ani dau mereu acatiste la Frăsinei și nu se cunoaște cu nimic, ce să fac? Unde să merg să i se dezlege fermecele, să fie bine?
3.Nu știu ce să fac cu fata mea că nu se căsătorește, e stresată, nu e stabilă într-un servici, se desconsideră, zice mereu că nu știe nimic! Cu orice preț aș citi blestemele Sfântului Vasile cel mare! Nu știu ce să mai fac. Preoții nu citesc blestemele Sf. Vasile cel mare, că se tem. Ce să fac?

  • Tatiana a întrebat 13 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Să nu mai umblați pe la preoți ”văzători cu duhul” și să nu mai căutați blesteme și nu mai știu ce! Împărtășiți-vă fata în toate 4 posturi și măcar câte odată în fiecare lună! Să facă mărturisire generală, din tinerețe și până în prezent! Țineți miercurile și vinerile! Să meargă la slujbe în fiecare duminică și sărbătoare, fără excepții și nu la preoți văzători cu duhul sau la molitfele Sfântului Vasile, ci la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie, care este mai presus de orice altă rugăciune care poate fi săvârșită de Biserică, să facă rugăciunile de seară și de dimineață și să ia Sf. Anaforă și Agheazmă zilnic și lucrurile se vor așeza la locul lor! Faceți ce v-am spus și în curând, ve-ți culege binecuvântarea și mila lui Dumnezeu!

Doamne, ai milă de noi păcătoșii!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.