APEL

0
0

Părinte, dacă îmi permiteți, îmi puteți spune unde ați ajuns cu lucrările? Aici auziți numai lucruri triste, o listă întreagă de suferințe și dureri dar mi-ar plăcea să fie și o listă de la oameni de bună credință care dau și ei zeciuiala lor în numele Domnului. Eu deja sap la un plan dar nu vă spun aici, mă tem că veți spune că mă laud și nu e așa. Am să vă sun. Îmi permiteți? Cu tot respectul și mă iertați daca am îndrăznit. Dar din dar….

  • You must to post comments
0
0
Cu lucrările, mulţumim lui Dumnezeu, nu stăm pe loc! Cu ajutorul lui Dumnezeu, în curând, finisăm achitarea iconostasului! Săptămâna aceasta, am căutat posibilităţi pentru a procura material la amenajarea ogrăzii (nu doar am căutat, am şi aflatSmile)! Lucrăm şi pentru finisarea gardului (e vorba de secţiuni de metal între pari)!Am găsit posibilitatea de a procura deja 6, da ne mai trebuiesc încă 61! Fiecare dintre ele costă 750 lei! O nimica toată!Smile Am procurat ciment, 13 tone, pentru toate lucrările mai sus indicate (gard, ogradă, casă parohială)! Sperăm să găsim careva posibilităţi şi pentru pictură, deşi cu ea stăm până când la mare îndoială din lipsă de finanțe! În fine! Slavă lui Dumnezeu că nu stăm pe loc! Planurile sunt mari, nădejdea la Dumnezeu la fel! Cu ajutorul Domnului, dorim foarte mult să finisăm toate lucrările până la toamnă, pentru ca în octombrie cel târziu, să sfinţim Biserica!
Rugaţi-vă pentru noi, să ne ajute Dumnezeu! Iar în privinţa sunetului, oricând, cu cea mai mare plăcere şi cu orice întrebare vă stăm la dispoziţie! (Cu excepţia slujbelor! Atunci telefoanele nu sunt cu noi)!
Preot Iulian Raţă
  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.