Preşedintele Africii de Sud vrea să fie la putere, până la venirea lui Hristos
Actualul preşedinte al Republicii Africa de Sud, Jacob Zuma, a provocat furie şi proteste în ţară când a declarat că, Consiliul Naţional al său va rămâne la putere până la a Doua Venire a lui Hristos – declară Telegraph.
Consiliul Bisericilor din Africa de Sud, care include cele mai multe biserici din ţară, precum şi a Conferinţei Episcopilor Romano-Catolica a emis o declaraţie în care au afirmat că sunt „profund îngrijoraţi” în legătură cu declaraţiile constante cu privire la intenţia preşedintelui Zuma de a conduce ţara până când Isus va veni.
Jacob Zuma a fost deputat al Africii de Sud în perioada 1999 – 2005. În 2007, el a devenit preşedintele Congresul Naţional African. La 9 mai, 2009 a devenit al doisprezecelea preşedinte al Republicii Africa de Sud.
Reţineţi că, în 2005, Jacob Zuma a fost acuzat de viol şi corupţie. El a fost achitat de toate taxele, deşi susţinătorii săi au fost acuzaţi că au pus presiune asupra instanţei, inclusiv organizarea de mitinguri şi demonstraţii în jurul tribunalului.
Vio Pop