serviciu

0
0

Ce să fac să îndepărtez vrăjmașii care vor să ne lase fără serviciu pe mine și pe soțul meu? Cu deosebit respect Luminița Agafiței.

  • LUMINITA AGAFITEI a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Interesant. Da numai pentru asta vreți să îndepărtați dușamnii? Ar fi bine să vă faceți din dușmani prieteni … Aceasta mă refer la rugăciune. Deci rugați-vă pentru ei ca și pentru prietenii voștri. Nu numai că îi veți liniște în felul lor de a fi ci și voi veți avea șanse mai mare de a vă mântui. Iar ca rugăciuni vă recomand: „Rugăciune pentru vrăjmaşi de Sf. Nicolae VELIMIROVICI”, „Rugăciune pentru vrăjmaşi de ieroschim. Silvestru Florescu” și „RUGĂCIUNE pentru ÎMPĂCAREA CELOR ÎNVRĂJBIȚI”. Citiți și meditați bine la cele ce citiți, fiți atenție la ce ne învață cuvântul. Nu citiți numai cu gândul că se va face bine, ci decoperiți taina cuvântului.

Doamne, miluieşte pe cei ce mă urăsc, se sfădesc cu mine şi mă ocărăsc, asemenea şi pe cei ce mă gră­iesc de rău, ca nu cumva vreunul din ei să pă­timească ceva rău pentru mine, necuratul, nici în veacul acesta de acum, nici în cel ce va să fie. Ci-i sfinţeşte pe ei cu mila Ta, şi-i acoperă cu bunătatea Ta, Preabunule Stăpâne. Amin.

Cu râvnă întru Domnul
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie
  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.