casnicie

0
0

Sărut mână părinte! Insist și vă rog din tot sufletul ca să ne puneți la slujbe și să vă rugați pentru noi: Luciana și Paul, soți, pentru familia noastră, pentru întregire, dragoste, înțelegere și îmbunarea sufletelor, alungarea dușmanilor. Să se întoarcă soțul acasă! Să nu mai asculte de mama lui Elena și nici de sora lui Erica. Părinte, mama lui după 5 ani de căsnicie, unde soțul meu a stat mai mult cu mama și cu sora lui că au exista neînțelegeri, mama lui mi-a spus că de ce să își mai strângă lucrurile, că tot nu ne-am înțeles; să vină doar cu câteva că dacă e să ne înțelegem, merge și așa. Auziți părinte, eu m-am căsătorit cu un soț care stă mai mult cu familia lui, care m-a părăsit de atâtea ori, nu cu mine aici cu părinții mei, într-adevăr stăm într-o casă cu părinții mei, dar avem intrare separată, ne întâlnim cu părinții mei pe un hol care face legătură cu baia și cu bucătăria. Vă rog îndrumați-mă ce să fac, așa îmi vine să mă mut numai să îmi văd soțul lângă mine, dar mi-e teamă că tot nu v-a veni pentru că ascultă de mama lui Elena. Spuneți-mi vă rog ce să fac, și dacă credeți că sfatul dvs este să mă mut, chiar dacă voi pierde dreptul de la acea casă, vreau să știu dacă merită să fac acest lucru. Eu aș luă-o de la capăt, de la început cu soțul meu, numai să știu că nu lupt singură și în zadar!! Vă rog ajutați-mă și spuneți-mi ce să fac, cum să fie bine și dacă va fi bine în familia noastră vreodată!! Vă mulțumesc! Bunul Dumnezeu să ne îndrume, să ne lumineze și să ne învețe ce să facem în viața aceasta trecătoare!Doamne ajută!

  • Luciana a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Doamne ajută. O să vă trecem la slujbă. Dar cel mai bine știți ce e să faceți. Să mergeți cu soțul la părintele vostru duhovnic și el să vadă de unde au început toate problemele. Nu pot să spun că numai mama lui e devină. Nu pot să spun că nu ai și tu o vină. Multe pot fi aprinderile problemelor. Cel mai bine e să se vadă de unde încep toate și doar cu binecuvântarea duhovnicului să faceți cele legate de familie. Eu nu pot să vă spun să vă mutați sau să nu vă mutați. Nu vă cunosc și nu am cum să vă îndemn la ceva. Totul ține de starea credinței voastre. Și de aceea spun că duhovnicul ar fi cel mai potrivit în această soluționare. Toate trebuiesc căutate și pe toate trebuie să le rezolvați, dar numai cu duhovnicul.

Doamne, Dumnezeul nostru, caută dintru înălţime ca un Bun asupra inimilor noastre, ce sunt lipsite de dragoste şi de unire şi sunt îmboldite de spinii urii şi ai altor păcate. O picătură din harul Sfântului Tău Duh coborând peste Dânsele, rourează-le bogat, ca să aducă roade bune şi din dragostea cea către Tine să sporească în fapte bune şi să petreacă în dragoste şi unire.

Cu râvnă întru Domnul
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.