celor ce vor sa se casatoreasca

0
0

Doamne ajută. Sunt un băiat de 28 ani, o fire mai timidă care încă nu mi-am găsit jumătatea, este din cauza timidității mele, că nu prea am căutat și am așteptat să mi se ofere sau a păcatelor mele? Cum să am credința mai mare și să iubesc rugăciunea? Vă mulțumesc.

  • You must to post comments
0
0

Bună ziua. Atâtea frământări și doar i simplă întrebare mai clară la sfârșit. Știi care este scopul vieții noastre? De a dobândi viața veșnică. Și ce înseamnă să dobândim viața veșnică? Iată ce ne spune Scriptura: „Şi aceasta este viaţa veşnică: Să Te cunoască pe Tine, singurul Dumnezeu adevărat, şi pe Iisus Hristos pe Care L-ai trimis” In 17,3. Oare ce este mai important? Să ajungi să îți faci o familie sau să îl cunoști pe singurul Dumnezeu adevărat. Încercați scumpii mei să dobândiți viața veșnică. Căci doar spus este: „Căutaţi mai întâi împărăţia lui Dumnezeu şi dreptatea Lui şi toate acestea se vor adăuga vouă” Mt. 6.33.

Și în loc de încheiere chiar dacă Apostolul ne spune că Împărăția lui Dumnezeu este departe de cele din această lume: „Căci împărăţia lui Dumnezeu nu este mâncare şi băutură, ci dreptate şi pace şi bucurie în Duhul Sfânt” trebuie să știm că: „împărăţia lui Dumnezeu este înăuntrul vostru”.

mag. Vitalii Mereuțanu


  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.