Viata de familie

0
0

Sărut mâna părinte. Părinte știu că trebuie să îmi ascult părinții, dar dacă ei mă jignesc îmi spun că sunt handicapat, diavol, prost, etc. Vă rog spuneți-mi ce să fac, părinte. Nu mă mai lasă să merg la țară unde am crescut. Vă mulțumesc!

  • You must to post comments
0
0

Este poruncă dumnezeiască frate, să-ți cinstești părinții. Sfânta Scriptură ne poruncește cu multă strictețe lucrul acesta și nu e de glumit. Știi, părinții nu nii alegem. Dacă prietenii, nii putem alege, apoi pe părinți, la sigur că nu… Iată de ce, se cuvinte să-i acceptăm așa cum sunt, cu toate metehnele lor și cu toate problemele lor. Și, e cazul ca să tragem anumite învățăminte. Adică, să cercăm ca noi, în relația cu copilașii noștri să nu fim la fel (în punctele cele rele, am în vedere).

Totodată, dragă frate vreau să te asigur, că părinții se pot schimba. Nu o singură dată am povestit în pagina dată despre tăticul meu, care vorbea multe prostii, înjura de Dumnezeu, etc. După multă rugăciune, după un dialog cu lacrimi sincere, după multe exemple, a fost posibilă schimbarea. Astăzi, tăticul meu nu mai înjură de Dumnezeu. Deci, e loc pentru răbdare frate și pentru dragoste! Apropo, exersează cu părinții aceste două virtuți. În viață, Doamne, cât de mare nevoie ai de ele!!!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.