0
0

Binecuvântează Părinte. Am o întrebare – ce pot face și ce rugăciuni să citesc pentru că copii mei să înțeleagă că trebuie se ce cunune (sunt înscriși la starea civilă de peste 2 ani). Mulțumesc anticipat.

  • You must to post comments
0
0
Este o rugaciune pe care parintii ar trebui sa o citeasca in fiecare zi pentru copii. Rugaciunea pe care o rosteste un parinte pentru copilul lui are o putere foarte mare.
De aceea, mai ales atunci cand copiii au probleme(sunt neascultatori, sunt bolnavi, au examene de dat, au probleme in familiile lor mai tarziu, sau nu pot avea la randul lor copii, sau cazul Dvs. etc), rugaciunea parintilor este grabnic ajutatoare. Parintii trebuie sa se roage neinceatat pentru copii, pentru ca bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa le dea sanatate, noroc, intelepciune si sa-i pazeasca pe ei de vrajmasii vazuti si nevazuti.

Doamne, Dumnezeul nostru, cela ce cu intelepciunea Ta ai zidit pe om din tarana si ai suflat lui suflarea de viata si binecuvantandu-l ai zis: cresteti si va inmultiti si umpleti pamantul; iar la Cana Galileii, prin Unul Nascut Fiul Tau, ai binecuvantat nunta si nasterea de fii, cu multa umilinta rog marea Ta bunatate, ca neincetat sa reversi Harul Tau si sa Te milostivesti si asupra copiilor mei, pe cate Tu ai binevoit sa mi-i daruiesti. Umple-i Doamne pe ei de intelepciune si pricepere. Apara-i de toate cursele vrajmasilor vazuti si nevazuti. Porunceste ingerilor Tai, ca totdeauna sa fie calauzele si povatuitorii lor spre toate faptele cele bune, ca sa Te poata lauda si preaslavi in veci. Amin
  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.