casatorie

0
0

Părinte, îmi cer iertare dacă deranjez cu afirmaţia mea. Văd că sfătuiţi pe toată lumea să se abţină de la sex până la căsătorie, dar astăzi lumea nu mai e aşa. Eu mi-am închis viaţa cu un bărbat. Primul bărbat din viaţa mea şi îmi pare tare rău..Am prietene care se distrează şi apoi se potolesc la casa lor, eu nu am viaţă de nici o culoare, îmi pare rău că s-a întâmplat aşa. De ex dvs dacă vă cumpăraţi o maşină, nu mai întâi vă urcaţi în ea să vedeţi dacă merge? Aşa e şi cu căsătoria…

  • You must to post comments
0
0

O nuuuuuu! Nici de cum soră, nici de cum! Dacă ar fi așa, Canoanele Bisericii Ortodoxe nu ar fi atât de aspre cu păcatul desfrâului. Și cu atât mai mult, Mântuitorul nostru Iisus Hristos! Personal, vă recomand să citiți articolul de aici. Până atunci, vă dau doar o singură frază din articolul în cauză:

Un grup de tinere liceence a fost întrebat ce părere au despre relaţiile sexuale înainte de căsătorie. O singură fată m-a impresionat cu răspunsul ei: „Nu sunt de acord, pentru că fata folosită nu mai trebuie nimănui, iar bărbaţilor nu le pasă”.

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.