0
0

Bună ziua, părinte, fiind creştin-ortodoxă şi cunoscând legile bisericeşti, mă întâlnesc cu un băiat, care asemeni mie este creştin. Ne-am întâlnit la mănăstire, după care a urmat şi întâlnirea noastră. Însă cu părere de rău, noi fiind ambii creştini şi cunoscând legile bisericeşti am căzut în desfrânare. Ne pare rau pentru aceste fapte pe care le-am făcut fără a le cugeta. Nu am încetat a merge la biserică, ba chiar mai mult, însă eu ca fată mă căiesc şi îmi pare foarte rău pentru ce am făcut, pentru că ştiu ca mireasa lui Dumnezeu nu voi mai fi şi nuci cununia nu va fi curată. Întrebarea mea este următoarea: Credeţi că vom fi iertaţi? Dacă păcatul nu îl vom mai repeta? Ne vom ruga? Ne vom mărturisi şi vom urma canoanele date de preot? Întradevăr mă căiesc şi aş vrea să aflu părerea sfinţiei Dvs. Ştiu că păcatul de sâvârşit nu e greu, dar de cerut iertare e mai greu, însă cred şi am nădejde la Bunul Dumnezeu că totuşi cununia noastră va avea o oarecare binecuvântare!

  • Irina E a întrebat 11 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Soră, oare chiar credeți că Dumnezeu voiește moartea păcătosului? Oare chiar nu înțelegeți că lacrima de pocăință este cel mai mare dar pentru Dumnezeu? Nu știți oare că iertarea păcatelor noastre stă în pocăința de care dăm dovadă?

Mergeți să vă mărturisiți păcatul, lepădați-vă de săvârșirea lui, pocăiți-vă cu multă sinceritate, Dumnezeu este iubire, să nu uitați niciodată!!! Neapărat să cereți la mărturisire și canon de pocăință, Dumnezeu o să vă ierte neapărat!

Preot Iulian Rață
  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.