Ajutor!

0
0

Bună seara! Mă numesc Elena, am 27 de ani şi vă scriu disperată că am nevoie de ajutor. De când am divorţat în 2009, atât mie, cât şi familiei mele ne merge rău. Am mari probleme financiare (datorii mari la bănci), atât eu, cât şi mama. Până să divorţez locuiam cu socrii în casă şi într-o zi am prins-o pe fosta mea soacră umblându-mi prin lucruri. Vă rog spuneţi-mi ce să fac, nu vreau să mă îmbogăţesc, doar o ameliorare a situaţiei.

  • You must to post comments
0
0
Nu vă supărați, dar vă recomand același răspuns ca și cel de mai sus, pentru o altă creștină!  Ce trebuie să faceți? Mai întâi, o mărturisire generală, mai apoi, Sfânta și Dumnezeiască Împărtășanie și desigur, Sfințirea Casei! Iată pașii pe care urmează să-i interprindeți și, după cum spuneam mai sus, să nu primiți vă rog foarte mult Ortodoxia ca pe o magie. Uite, ai citit o rugăciune și gata, totul va fi bine. Ortodoxia, este o Cruce. Viața noastră, este purtarea unei Cruci. S-au, dacă vreți, un urcuș duhovnicesc.

Urcați, zi de zi pe scara mântuirii, mergeți la Biserică, mărturisiți-vă, împărtășiți-vă cât mai des, Dumnezeu neapărat o să vă poarte de grijă, dar, munciți, pentru mântuirea sufletului Dvs. Vă îndemn să mai sfințiți și casa!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.