0
0

Sărut mâna, părinte! Vă rog să-mi daţi şi mie un sfat, soţul de mai mult de jumătate de an ne-a părăsit pe mine şi fetiţa noastră, care are 5 anişori. În timpul care a plecat, am sperat ca să-şi dea seama ce face şi se va întoarce, fetiţa de câte ori vorbeşte cu el, îl roagă să se întoarcă la ea. Acuma el mi-a zis să-i scot fetiţei speranţa că el nu se va mai întoarce la noi, că el deacum are altă viaţă şi să nu sperăm că se va întoarce. Nu ştiu cum să procedez, el vrea numai să vie măcar o dată în lună să o vadă, ca să ştie fetiţa că are tata şi de fiecare dată întrebarea ei este când o să vii să trăieşti cu mine. Cum să-i explci copilului că tatăl ei nu mai vrea să se întoarcă la familia noastră, el şi-a scos divorţul şi îşi face alte relaţii, spunâdu-mi că este liber şi are tot dreptul să facă cu viaţa lui ce vrea.

  • You must to post comments
0
0

Uneori, cât de greu nu ne-ar fi, vine timpul când trebuie să ne smerim în fața situației. Desigur că va veni timpul când o să-i pară rău amarnic, desigur că va veni timpul când va trebui să răspundă și înaintea Dreptului Judecător… Nu știu de ce oamenii, nu se gândesc la lucrul acesta și aleg starea păcătoasă și ”plăcerea” păcatului…

Vă sfătui să fiți și mamă și tată, să încercați pe cât vă stă în puteri să faceți așa, ca fetița să nu simtă lipsa tatălui, și dragostea acestuia, să fie compensată pe cât e posibil de Dvs! Dumnezeu să vă întărească și să vă ajute!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.