MORMONII

0
0

Părinte, am câteva cunoştinţe din Biserica lui Iisus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă (mormoni). Au numărul meu de telefon şi mă invită într-una la biserica lor. Nu m-am dus, pentru că nu mă pot despărţi de Biserica Ortodoxă – aş avea sentimentul că L-am trădat pe Dumnezeul cel Adevărat. Însă mi-e ruşine de ei să îi resping mereu; totuşi îi respect ca şi oameni. Cum să procedez? Bănuiesc că dacă aş începe să le spun punctul meu de vedere, imediat m-ar combate cu Biblia în mână şi cu Cartea lui Moromon. Mulţumesc.

  • MIHAELA a întrebat 11 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Fraților, nu înțeleg un lucru: De ce noi trebuie să ne rușinăm de credința noastră și nu putem fi mărturisitori ai Ortodoxiei? Și de ce, de rușinea cuiva (a prietenilor în cazul Dvs.) noi trebuie să ne rușinăm de Hristosul nostru? Oare nu le putem spune cu multă simplețe: Dragii mei, dacă doriți să fim prieteni, nici o problemă. Dar fără să mă antrenați în discuții legate de credința mea! E greu de le spus așa?

Citiți aici despre mormoni! Tototadă, nu uitați: Adevărul ne va face vii! Dacă suntem în afara Adevărului, dacă ascundem Adevărul de dragul prieteniei, nu suntem vrednici de Hristosul nostru!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.