Adopție

0
0

Sărut mâna Părinte. Referitor la răspunsul pe care l-ați dat la întrebarea 16803, vreau să vă spun că și noi am adoptat o fetiță acum 3 ani ( avea 7 ani și jumătate atunci), având 2 băieți mari (acum au 19 si 22 ani) și fiind amândoi la a 2-a căsătorie. Și noi simțim, ca și Dvs, o bucurie imensă, viețile noastre s-au schimbat, s-au umplut practic și simțim ajutorul lui Dumnezeu în toate mereu! Dar având și băieții, ea este destul de geloasă pe ei și vrea totul numai pentru ea. Din această pricină este pârăcioasă, răutăcioasă și nu mai știm cum să mai procedăm cu ea, este și foarte vorbăreață, plină de energie și obositoare. Vrea să ne acapareze numai pentru ea. Bineînțeles că-i și iubește, dacă îi cumpărăm ceva fie le dă și lor, fie ne spune să cumpărăm și pentru ei. Nu Știu dacă Dvs mai aveți și alți copii sau numai fetița înfiată și cum este atmosfera la Dvs. Aș dori ceva sfaturi! Sărut mâna.

  • You must to post comments
0
0

Unicul sfat: Mai luați încă una sau încă unul! Problema e că copilașii zilelor noastre într-adevăr sunt extrem de geloși. În momentul în care apare al doilea, ei încep a înțelege foarte bine lucrurile și această gelozie dispare extrem de repede. Nu vă temeți, nu-i va face nici un rău! Ce ține de posibilitățile de a crește doi copii, sper că ați înțeles deja că Dumnezeu este de partea Dvs!

Hristos să vă aducă multe bucurii din partea copilașilor Dvs. Faceți un lucru de excepție. Deschideți alte uși pentru acești copilași decât cele la care i-au sortit părinții lor biologici!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.