Parinte am cunoscut un baiat de aproape 6 luni,El are 35 de ani iar eu 26. De 2 saptamani parca o forta malefica s,a bagat intre noi;el sustine ca in toata aceasta perioada de cand sunt

0
0

Părinte, am cunoscut  un băiat de aproape 6 luni. El are 35 de ani,  iar eu 26. De 2 săptămâni  parcă  o  forţă malefica  s-a  băgat între noi. El susţine că în  toată această  perioadă de când sunt. De acestea mi-am permis să-i spun despre familia lui în gen că surorile lui sunt fericite la casele lor, au luptat să-şi întemeieze o familie şi că este momentul să nu se mai streseze pentru ele ci să se axeze deacum pe un viitor al lui, ei bine am greşit spunândui-o, de aici au început certurile până când mi-a spus că mi-am permis într-un timp atât de scurt să mă bag între el şi familia lui şi că am dorit să-l îndepărtez de ei. Părinte, noi ne iubim, cu toate astea el a pus stop relaţiei fără ca măcar să vadă un gram de adevăr. Ce mă sfătuiţi să fac, fiindcă în el am văzut bărbatul lânga care eu vreau să-mi petrec tot restul vieţii mele la fel şi el a văzut lucrul acesta la mine, dar că a renunţat.

  • You must to post comments
0
0

Bună seara deja Smile Trebuie să vă înarmați cu răbdarea și rugăciunea fără să faceți vreo presiune asupra lui. El a luat o decizie, dvs trebuie s-o respectați – acesta-i duhul creștinesc al dragostei. Nu însă a te impune, rezolva și a fi împreună cu orice cost. Dacă el gândește și v-a răspuns astfel, nu vă dă și dvs de gândit, este el oare acela, care încă nu s-a maturizat și detașat de familie, viitorul meu?! Soții trebuie să fie un trup și un suflet, aici eu aceasta nu întrevăd. Însă, căile Domnului îs infinite, așa că dacă va fi binecuvântare de la Dumnezeu, prin credința și rugăciunile dvs veți avea cele ce vă vor fi de folos mai întâi sufletește. Așa să ajute Dumnezeu!

prot Victor Mihalachi

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.