0
0

Părinte, Sărut mâna!. Părinte, dacă avem așa dorință arzătoare de a avea o iubită, de a avea un loc de muncă, fericire și împlinire sufletească, dvs ce credeți, suntem împotriva lui Dumnezeu, căutăm împărăția pământului în schimbul celei cerești dacă ne dorim așa ceva? Sincer vă spun că asta îmi doresc eu, să am un rost pe pământ să fiu la casa mea cum se zice, să fiu fericit și împlinit cu bucurii, dar să ajung și-n Împărăția lui Dumnezeu! Este posibil să fim fericiți, împliniți și bucuroși pe pământul ăsta, dar să și ajungem în rai? Vă mulțumesc pentru toate răspunsurile și pentru efortul care-l faceți pentru noi!

  • You must to post comments
0
0

Desigur că este posibil! De ce credeți, că Dumnezeu ne vrea nefericiți? Numai că, toate cele menționate de Dvs. mai sus, trebuie să fie niște mijloace în calea mântuirii, nu scopuri în sine!

Scopul vieții noastre, trebuie să fie mântuirea noastră și a celor dragi inimii noastre! Iar atunci când omul urmărește acest scop, el automat devine fericit, este fericit și împlinit. Iar mijloacele îl ajută în acest sens: Dacă ve-ți afla o soție cumsecade, ea va fi o ca o podoabă, plină de virtuți și care vă va ajuta în calea mântuirii. Dacă vă ve-ți face o căsuță, dar pe care să o faceți cu Dumnezeu, ea va deveni un cuib al fericirii și al dragostei, etc. Ești, ce dăruiești. Ești ce semeni! Semeni dragoste, dragoste va răsări în jurul tău! Să nu credeți că sunt idealist. Ba dimpotrivă, sunt realist și vorbesc din experiență!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.