Despre semnul Sfintei Cruci

0
0

Sunt catolică şi în primul rând sunt creştină. Cred că există un singur Dumnezeu pentru toţi oamenii. În afară de biserică, familie şi câteva rude care aparţin religiei catolice, majoritatea persoanelor cu care intru în contact şi din mediul în care lucrez sunt ortodocşi. Este un lucru greşit dacă de multe ori am făcut semnul crucii ortodox? Menţionez că nu neg credinţa în care m-am născut, cred că fără ajutorul lui Dumnezeu nu putem face nimic în viaţă. Doamne ajută.

  • You must to post comments
0
0

Cu toată stima și cu tot respectul față de Dvs., nu este greșit că uneori vă faceți ca ortodocșii Semnul Sfintei Cruci – este greșit că vă faceți ca romano-catolicii Semnul Sfintei Cruci! Mă bucur că aveți dragoste față de Dumnezeu, dar îmi pare rău de alegerea pe care ați făcut-o! Nu trebuie niciodată să uităm că Adevărul, este cel care ne face să fim vii, adică Hristos, Dumnezeul nostru! Iar Sfinții au ales despărțirea de romano-catolicism, tocmai pentru că ei au pierdut Adevărul! Au pierdut Harul Duhului Sfânt, sărmanii!

Știți ce zic eu? Nu sunt pus judecător peste oameni ci rugător! Și mă rog Domnului meu, ca să vă aibă în pază și să nu vă lase sufletul în pierzare! Nici pe al Dvs. și nici pe al meu, al păcătosului! Cu dragoste întru Domnul,

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.