Vă rog din suflet ajutați-mă

0
0

Mă rog de mă iertați părinte! Am și eu o problemă, copilul meu e în USA și de câteva luni a apărut pe față care nu dispare și e înflamat, mă chinui să-l aduc acasă să se mărturisească să se împărtășe. După cum am înțeles el o vizitat medicul și i-o spus că probabil să fie ceva serios și eu ca mamă știu că trebuie întâi de alergat la doctorul sufletelor noastre, ce să fac părinte să-mi aduc copilul acasă? Vă mulțumesc frumos.

  • Anonim a întrebat 14 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Bună seara. Stimată soră. Oare nu va ajunge mai repede rugăciunea sufletului drept înaintea lui Dumnezeu decât veți ajunge dumneavoastră la duhovnic. Iar de boală să căutați rădăcina ei. Căci undeva a pornit păcatul. Și vindecând păcatul veți vindeca slăbiciunile trupești. Vă înțeleg necazul și vă simt durerea de mamă. Dar foarte mult îl puteți susține în sănătate pe copil prin rugăciunile și faptele voastre. De vă sunt faptele urâte veți duce necaz copilului vostru, de vă sunt frumoase se va bucura inima lui mai mereu. De aceea vă îndemn la o cugetare de suflet și la o întărire de credință. Și în credință veți învinge boldul bolii.

Multe exemple de părinți, care cer vindecare de la Hristos pentru copiii lor, avem în Scriptură și vedem că la toți li se face după credința lor. Măriți credința și vor crește roadele, scăzând riscul pe viitor.

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.