Avortul

0
0

Scuzaţi-mă căci nu ştiu cum să încep… sunt cea mai păcătoasa fiinţă de pe lume pentru că încă nu am făcut avort, dar mă gândesc să-l fac! Nu ştiu ce să fac şi cum să mă descurc mai departe, nu sunt cununată cu prietenul meu, sunt într-o ţară din Europa, dar nu îi cunosc limba, nu avem bani pentru a ne permite această sarcină!!! Ştiu că e o crimă dacă voi face avort, am citit mult şi mai citesc încă plâng toată ziua şi mă rog ca Dumnezeu să mă ajute să pot lua o decizie corectă, dar se pare ca nu sunt auzită!!! Nu ştiu ce să fac şi nici nu am cui să-i spun pentru că fiecare are probleme lui, cui îi mai trebuiesc şi ale mele?! Vă rog din suflet să-mi daţi un sfat ce să fac…!

  • Valentina a întrebat 14 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Dragă soră. Nu poate să fie aici mai multe sfaturi. Vă daţi şi singură bine seama, că trebuie să daţi naştere acestui îngeraş. Căci de nu, să ştiţi că mai apoi vă vor aştepta nu numai regrete şi mustrări de conştiinţă, dar vă veţi pierde sufletul pentru această ucidere. Spuneţi „mă rog ca Dumnezeu să mă ajute să pot lua o decizie corectă, dar se pare ca nu sunt auzită!!!” Cum poate să vă audă Dumnezeu dacă îi cereţi să vă îndrume ce să faceţi să păstraţi acest minunat dar al lui, sau să-l distrugeţi săvârşind cu adevărat o mare crimă. Cereţi-i Domnului ajutor şi susţinere şi nicicând rugăciunea d-ră nu va rămânea neauzită. „Nu duceţi grijă, spunând: Ce vom mânca, ori ce vom bea, ori cu ce ne vom îmbrăca?… ştie doar Tatăl vostru Cel ceresc că aveţi nevoie de ele.”.  Va avea grijă Domnul de d-ră şi de copilaşul d-ră dacă nu veţi face acest groaznic păcat pe care-l veţi regreta în veci. Cât nu e târziu încetaţi să aveţi macăr şi cel mai mic gând de acest fel. Ba din contra ar trebui să le mărturisiţi de urgenţă şi să nu le mai permiteţi să existe. Atunci vă va auzi Domnul rugăciunea şi vă va trimite ajutor. De unde știți dvs că acest copil nu vă este trimis ca pe o binecuvântare, și cu apariția lui se vor schimba toate spre bine?! Fiți optimistă și nădăjduiți la Domnul, cereți sănătate și de o aveți să munciți cu ascultare, căci astfel oare nu veți fi în stare să-l creșteți?! Dacă Domnul hrănește corbii cerului care nu seceră, nici treieră, cu atât mai mult pe noi, puțin credincioșii, ne va hrăni și da cele de trebuință!

”Oricine cere – capătă, oricine caută – găsește, și celui ce bate – o ușă i se deschide.”

Cu râvnă întru Domnul
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

P.S. Am postat pentru d-ră şi un articol „Dumnezeu are grijă de mine” pe care îl puteţi citi aici.
Și încă ceva. naște-l și ți-l îmfiez eu. Deci dupa ce îi ve da naștere ai datele mele la contact și te aștept să luăm legătura pentru a face toate procedurile de infiere, având oricnd posibilitatea de a-l primi înapoi. Te aștept cu drag, numai nu îl ucide, te rog cu lacrimi în ochi…
  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.