Despre mesajele electronice

0
0

Bună ziua părinte, Recent am primit de la o colegă un mesaj electronic dintre acelea în care autorul și mai apoi destinatarul trebuie să le transmită la un număr anumit de persoane. Mesajul reprezintă o rugăciune pe care o citez „Dumnezeu, Tatăl nostru, plimbându-se prin casa mea îmi va lua toate grijile şi va vindeca toate bolile mele și ale familiei mele în Numele lui Iisus. Amin.” Apoi autorul scrie că aceasta este o rugăciune foarte puternică şi că trebuie trimisă la 12 persoane. După citez „O binecuvântare vine la tine sub forma unui nou loc de muncă, o casă, căsătorie sau financiar. Nu desconsidera și nu pune întrebări. Acesta este un test. Dumnezeu este pe primul loc în viața ta? Dacă da, oprește-te puțin din ceea ce faci și trimite-l la 12 persoane acum. Uită-te la ceea ce El face!” Rugăciunea mi-a plăcut, pe când ceea ce a urmat mi-a părut straniu. Că omul care se roagă este subiectul binecuvîntării lui Dumnezeu nu se pune în discuţie, dar numai Domnul hotărăşte cînd să-l dăruiască cu binefacerile sale şi cu care din ele. Pe scurt am avut impresia că acesta este un discurs de-a unor sectanţi. Apoi însă m-am gîndit că poate greşesc şi că o rugăciune trimisă la mai multă lume face bine celor care o citesc, şi celor cărora se adresează. Părinte, spuneţi-mi, vă rog, ce atitudine să iau in privinţa mesajelor de acest gen şi mai cu seamă a celui pe care l-am descris mai sus. Mulţumesc mult!

  • Mariana a întrebat 13 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Scurt, clar și cuprinzător: Vă rog din tot sufletul – ignorați astfel de mesaje! Ele, îmi aduc aminte de chestii gen: Talismanul, sau Visul Maicii Domnului, niște lucrări, care nu au nici în clin și nici în mânecă cu Ortodoxia!

Vă recomand o altă rugăciune, dea dreptul puternică și folositoare: Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-mă pe mine păcătosul sau păcătoasa!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.