Nu mă pot abţine....

0
0

Ce răspunsuri ciudate! Bineînţeles că de la Dumnezeu vin toate dar domnule Vitalii cu oamenii se face nunta, cu oamenii se fac funerariile ș.a.m.d…. apoi: nu vreţi să mai auziţi de divorţ? Nu mai faceţi această muncă că am ajuns să-i dau dreptate acelei persoane care v-a zis că nu ne înţelegeţi şi nu comprendeti. Noi fugim aici pentru ce? Pentru critici? Să fim raţionali… De aceea falimentăm pentru că nu luptăm. Îmi pare rău … în sfârşit.

  • You must to post comments
0
0

Am luat cu toţii act de sfaturile Dvs! Într-adevăr, vom depune mai mult efort, ca să fim corecţi şi să căutăm să fim de folos creştinilor noştri în activitatea noastră, nu piatră de poticnire! În acelaşi timp, vă rog să înţelegeţi, nu putem fi în stare să admitem păcatul! Aşa că, acolo unde va fi vorba de păcat, noi tot păcat o să-l numim!

Ne pare rău, dacă prin răspunsurile noastre cumva am jignit pe cineva! Totodată, vă rog să înţelegeţi, că ceea ce spunem noi aici nu poate fi luat drept canon, nu poate fi înlocuit cu sfatul şi cu binecuvântarea părintelui duhovnic! Mai ales în ceea ce priveşte viaţa de familie, acestea sunt doar sfaturi duhovniceşti! Dvs. însă împreună cu duhovnicul, urmează să hotărâţi cum procedaţi!  Doamne ajută şi să ne ajute Dumnezeu la mântuire!

Preot Iulian Raţă

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.