0
0

Doamne ajută! Rog pe toți cei care citesc acest mesaj să vie în ajutor cu o rugăciune pentrut roaba lui Dumnrzeu Elena și familia ei.. pentru că îi este foarte greu, are un fiu care consumă droguri și un soț care bea și dumneaei e deja în vârstă. Părinte, vă rog să vă rugați pentru ea să o ajute Dumnezeu și să-i dea putere. Rog de mă iertați.

  • You must to post comments
0
0

Bună seara. Cu lacrimi în ochi am citit aceste mesaj știind cât de grele sunt aceste încercări. Rog din suflet să aduceți o mică rugăciune: măcar cu un simplu gând; pentru roaba lui Dumnezeu Elena. Iar pentru cei care au puterea nevoinței cu mult mai mare în rugăciunea cât și doamnei Elena să îi transmiteți să se îndeletnicească cu rugăciunile către Sf. Bonifatie şi Sf. Ioan de Kronştadt degrabă ajutători pentru cei care suferă de patima alcoolului, a narcomaniei dar şi a jocurilor de noroc, sunt de mare folos şi rugăciunile în faţa icoanelor făcătoare de minuni ale Maicii Domnului. Și o rugăciune chiar de pe pagina noastră: „Rugăciune către Cuviosul Moise Arapul pentru vindecarea de patima băuturii” dar și Acatistul Maicii Domnului „Potirul Nesecat” (Izbăvitoare de beţie).

Părinte Ioane prea minunate, tu cu faptele tale cele minunate pe mulţi la Dumnezeu i-ai adus şi de daruri duhovniceşti te-ai învrednicit de la Stăpânul aici: ai vindecat bolile, patimile le-ai stârpit, de aceea te rugăm, întristarea surorii noastre Elena stinge-o şi-i dă ei bucuria cea duhovnicească în inimă şi ajută-o să fie părtaşi la viaţa Ta şi la faptele tale cele bune, ca să se învrednicească şi ea de Împărăţia cerurilor.

mag. Vitalii Mereuțanu

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.