Mulţumiri

0
0

VREAU ÎN PRIMUL ŞI ÎN PRIMUL RÂND SĂ MULŢUMESC BUNULUI DUMNEZEU ŞI MĂICII DOMNULUI ŞI SFÂNTULUI NECTARIE, SFÂNTA XENIA, SFINŢILOR PĂRINŢI IOACHIM ŞI ANA PENTRU AJUTORUL DAT ŞI PENTRU CĂ MI-A ASCULTAT RUGĂCINILE. AM AVUT ANUL ACESTA ÎN IANUARIE O EXTRAUTERINĂ CARE TOT CU AJUTORUL SFINŢILOR S-A ELIMINAT FĂRĂ SĂ FAC NICI O INTERVENŢIE, IAR ACUM CÂND AM REUŞIT SĂ RĂMÂN DIN NOU ÎNSĂRCINATĂ AVEAM ACELEAŞI SIMPTOME CA ŞI ATUNCI, IAR LA ECOGRAF NU SE VEDEA NIMIC. ASTĂZI AM FOST LA CONTROL IAR ŞI S-A VĂZUT O MINUNE MICĂ ŞI SUNT FOARTE FERICITĂ. VREAU SĂ VĂ ÎNTREB DACĂ SUNT ÎNSĂRCINATĂ, POT SĂ POFTESC, SAU CHESTIA CU POFTELE E ADEVĂRATĂ?

  • Raluca a întrebat 14 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Ne bucurăm și noi mult pentru dvs și felicitările noastre! Cât despre pofte, știm că există la femei în această perioadă și să sperăm că nu sunt exagerate și de gen îngăduit. Smile Important este ca totul să fie echilibrat și cu bun simț, așa nici dvs nu veți exagera și pruncul se va simți bine. Curaj pe mai departe și să vă dea Domnul nu numai unul, ci mai mulți pruncușori să vi se nască!

Sfinții sunt mai aproape de noi decât aerul și mijlocesc necontenit pentru mântuirea noastră. Să nu uităm să-i cinstim din tot sufletul, căci cu toate că sunt într-o fericire cerească necontenită, ei nu încetează plecăciunile genunghilor către Domnul nostru Iisus Hristos, pentru noi, păcătoșii. Doamne ajută.

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.