0
0

Hristos a Înviat, părinte! Vă scriu cu o greutate pe suflet, de ceva timp am cunoscut un băiat pe care îl iubesc şi mă iubeşte, el e cumsecade, liniştit şi foarte sensibil. Deseori spune că sunt totul pentru el, şi viaţa lui, şi că dacă trăieşte în viaţa asta, este pentru că exist în viaţa lui. Spune că nimeni nu-l înţelege, e foarte retras şi spune că în viaţa lui e întuneric şi numai eu sunt lumină pentru el. Ţin să menţionez că a avut câteva stări de depresie profunde şi am încercat să-l scot, să-i dau motive pentru care să lupte, am mers cu el şi pe la biserică. Problema este că el nu crede real în puterea celui de sus şi spune că numai eu îl pot ajuta. Sfătuţi-mă vă rog ce să fac, îi vreau tot binele din lume. Îmi cer scuze dacă am fost neclară. Vă mulţumesc anticipat, faceţi un lucru extraordinar prin existenţa acestei rubrici.

  • Raluca a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Hristos este Lumina Lumii dragă Raluca, adică Dumnezeu, nu Dvs. nu eu și nici un alt locuitor al pământului. Iar pe un om, să-l faci să creadă este destul de complicat. De obicei, anumite argumente raționale nu-și fac efectul și, doar o palmă de la Dumnezeu, care să-l scoată pe om din amorțire, de obicei poate avea efect. Iar cât privește încrederea lui în Dvs. Știți, Sfântul Apostol a fugit de așa ceva. Atunci când mergând în călătoriile sale misionare a fost mușcat de scorpie și toți așteptau moartea lui iar el a rămas viu toți îl considerau un zeu. Atunci, Apostolul sa tulburat nespus de mult și a căutat să le dovedească că puterea pe care o are e de la Dumnezeu și de la Domnul nostru Iisus Hristos. Încercați să faceți la fel. Să-l convingeți, că toate pe care le avem, sunt de la Dumnezeu! Aduceții cât mai multe exemple în acest sens și desigur, susțineți-l cât mai mult, ca văzând oamenii faptele voastre cele bune să slăvească pe Tatăl vostru cel din ceruri!

Dumnezeu să te întărească soră și să te lumineze! Totodată, ai mare grijă, pentru că deseori, acești oameni, nu prea mare dragoste au să lupte cu depresiile lor și trăiesc toată viața doar șantajând pe cei din jur ca până la urmă, tot să săvârșească fărădelegile lui. Aveți mare grijă, să nu vă atragă în capcană!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.