0
0

Sărut dreapta, părinte. Vă adresez şi eu o întrebare, am văzut că există icoana Galactotrofusa  şi că e făcătoare de minuni celor ce doresc copii. Aş vrea să-mi ziceţi dacă există şi rugăciuni către Maica Domnului Galactotrofusa. Încercăm de ceva timp să avem copii, dar nu reuşim. Am făcut şi analize, mai avem de făcut ale soţului, dar mă amână ca să mergem. Îşi doreşte şi el foarte mult copii, însă nu ajungem să facem analize. Şi un pic de rugăciune din partea noastra ar fi bună. Vă mulţumim că existaţi cu acest site şi ne ascultaţi rugăciunile. Doamne ajută.

  • Roxana a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Scumpă soră, nu Icoana, este făcătoare de minuni, ci persoana reprezentată pe dânsa, este făcătoare de minuni, adică în cazul nostru Prea Sfânta Stăpâna noastră, de Dumnezeu Născătoarea și pururea Fecioara Maria! Să încercăm să înțelegem corect Ortodoxia și să ne punem nădejdea în cei de la care ne vin rugăciunile și mijlocirile!

Ce ține de Maica Domnului, cred că înțelegeți, nu știu dacă este persoană pentru care Maica Domnului nu a mijlocit! O să vă poarte grijă și Dvs. și va ridica neputințele din trupul Dvs!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.