Copil

0
0

Bună ziua, părinte, de mai mult timp punem forţe mari ca să avem şi noi un bebeluş, dar din păcate, nu se primeşte, şi am citit undeva că e bine de citit nişte rugăciuni. Luni – Acatistul Sfinţilor Mihail şi Gavril, marţi – Acatistul Sfântului Stelian, miercuri – Acatistul Acoperământul Maicii Domnului, joi- Acatistul Sfinţilor Ioachim şi Ana, vineri – Acatistul Domnului Nostru Iisus Hristos. Ce ziceţi. Mulţumesc din suflet!!!

  • STEFANIA a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Chiar bună e ziua și bună să fie și la voi. Să știți că nu există o rânduială fixă în ce privește soluționarea unor probleme omenești. Este doar părerea celui care a recomandat această ordine. Noi zicem că nu e rea! Orice rugăciune făcută cu suflet și din credință bună, dreptă și pură aduce roade încă din această lume. Nu uitați: orice cuvânt rostit fără de credința lăuntrică e ca și un chimval bine răsunător. În cel mai multe cazuri sau înregistrat progrese atunci când mai puține au fost cuvintele și mai sfântă a fost credința. Iar cei care nu au dar au avut momente când au renunțat: să lăsați Domnul să lucreze. Atunci va fi spre a voastră bucurie.

Doamne, pustii sunt casele fără copii, şi triste inimile soţilor care nu au urmaşi. Chiar dacă nu avem credinţa drepţilor care pentru rugăciunile lor s-au învrednicit să aibă copii, pentru mila Ta cea nemăsurată nu ne lăsa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimilor noastre.

Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi întăreşte-ne ca să îi creştem pe ei cu dragoste şi înţelepciune în dreapta credinţă, spre slava Numelui Tău şi a Sfintei Tale Biserici. Amin.

Cu râvnă întru Domnul
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie


  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.