0
0

Bună ziua, părinte. Am şi eu o întrebare, suntem tineri căsătoriţi şi ne dorim foarte mult copii, dar încă nici un rezultat. Medicii zic că analizele par a fi bune şi ne promit că rezultatele vor fi, dar timpul trece şi fără succese. Vă rugăm mult, dacă aţi putea să ne îndrumaţi spre o rugăciune pentru a rămâne însărcinată şi de a ne bucura şi noi de o împlinire sufletească de a fi părinţi. Vă mulţumim mult şi Dumnezeu să-i ajute pe toţi.

  • eugenia a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Doamne ajută. Atunci când dorul va fi mai mic, atunci când mai puțin ne așteptăm, atunci când nu e după noi, …,  atunci e de la Domnul. Pentru rugăciune: „Rugăciunea soţilor care nu au copii”.

Doamne, pustii sunt casele fără copii, şi triste inimile soţilor care nu au urmaşi. Chiar dacă nu avem credinţa drepţilor care pentru rugăciunile lor s-au învrednicit să aibă copii, pentru mila Ta cea nemăsurată nu ne lăsa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimilor noastre.
Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi întăreşte-ne ca să îi creştem pe ei cu dragoste şi înţelepciune în dreapta credinţă, spre slava Numelui Tău şi a Sfintei Tale Biserici. Amin.


Cu râvnă întru Domnul
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie
  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.