0
0

Bună ziua. Am hotărât să cer şi sfatul unui preot în legătura cu problemele legate în familie. Mă refer la relaţia mea de căsătorie. Suntem căsătoriţi de 15 ani şi ne aflăm la muncă în Italia. Avem un copil de 15 ani care îşi face studiile în Moldova. Problema este că în ultimul timp soţia mea şi-a schimbat comportamentul, adică îmi dă de înţeles că nu mai putem fi împreună, că nu mă mai iubeşte şi că fiecare trebuie să plece pe drumul său. Eu foarte mult o iubesc şi nu vreau acest lucru. Când eram mai tineri am greşit eu faţă de ea, am obijduit-o. Pentru aceasta ea mă urăşte foarte mult şi nu vrea să mă ierte. Acum mă comport bine cu ea şi i-am cerut iertare. Acum ea îmi spune că nu mă poate ierta şi trebuie să sufăr şi eu cum am suferit ea. Ce se poate face părinte pentru păstrarea familiei, poate ştiţ careva rugăciuni. Ajutaţi-mă cu sfatul dumneavoastră.

  • You must to post comments
0
0

Frate Petru. Dintru început îți spun că veți găsi soluție doar la un preot duhovnic comun. Să mergeți împreună cu soția la un cel mai apropiat preot ortodox și să îi cereți sprijinul. Despre vorba soției nu vreau să comentez, ci doar să spun că îmi pare o absurditate în ceea ce spune. Un om care iubește poate numai să ierte și să nu mai aștepte să vadă cum se chinuiește cel de lângă. Dar, mă rog, mergeți la părintele duhovnic. Dacă nu ați avut atunci câutați unul prin apropiere. Pe unul vă pot eu recomanda, dar nu e în Italia, ci în Austria, Wiena! Dacă aveți drum pe acolo vă pot ajuta să ajungeți la el. Veți găsi la sigur o mână mare de har și ajutor. Dar puteți să căutați prin apropiere unul.

Sper că veți ajunge să îmbătrâniți unul lângă celălalt și acest lucru mi l-aș dori de fiecare dată când se vorbește de familia creștinului nostru.

Cu râvnă întru Domnul
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.