parintii

0
0

Bună ziua, parinte îmi cer scuze de deranj… spuneți-mi vă rog e păcat dacă îi zic mamei să divorțeze de tata.. și toată situația dată pentru că deseori o bate pe ea și pe mine… cum să procedez în cazul dat.. Vă mulțumesc anticipat

  • You must to post comments
0
0

Bună ziua. Nu e bine deloc ca cineva să divorțeze. Știți? Nu fuga ne salvează ci lupta. Deci nu fuga prin divorț vă va ajuta să vă luminați și să fiți fericiți ci faptul de a lupta cu cele care vă determină să fugiți. Îndemnați-o mai bine pe mama să facă lumină între ei și să fiți fericiți. Iar tu să te bucuri de bătaia părintească că aceasta ne mântuiește pe toți cei care suntem în creștere și în luminare: Bătaia e ruptă din rai, ne spune o vorbă din bătrâni. Desigur că una ziditoare și nu cea care nu are scop de zidire. Rămâi în credință și lângă Domnul și roagă-te pentru luminarea tatălui și mântuirea lui.

O, Dumnezeule Îndurate şi Puternice, Care binecuvântezi pe copii pentru părinţii lor şi adesea, în dreapta Ta mânie, îi pedepseşti pentru greşelile lor: primeşte mulţumirea mea umilită, pentru binefacerile, bucuriile şi binecuvântările pe care le reverşi neîncetat asupra lor. Trimite-le, Preabunule, acum şi totdeauna binecuvântările Tale şi le iartă lor greşelile pe care, ca nişte oameni, le vor fi făcut.

mag. Vitalii Mereuțanu


  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.