0
0

Bună ziua! Totul s-a început cu 7 ani în urmă, venisem la CHIȘINĂU să învăț, de la începutul anului universitar am avut o traumă emoțională, fostul prieten a lăsat-o însărcinată pe „fosta sa prietenă” la moment e soția lui, la gazda unde trăiam i-am luat apărarea prietenei de a nu fi violată, m-am rezultat cu o bătaie din partea ei, am iertat totul deoarece în tot acest timp îl studiam pe Dumnezeu, dar eram traumata spiritual și doar Dumnezeu mă ajută cum să mă educ, căci mama era plecată peste hotare, din acel moment după ce am primit aceste lovituri, viața mea s-a schimbat, nu puteam să învăț, nu vroiam să mănânc, aveam gânduri de a nu trăi, și unicul lucru ce-l făceam citeam din biblie, mă rugam, mă duceam la biserică, soră mea și fratele a crezut că eu îmi ies din minți că studiez despre Dumnezeu, nu spun că o făceam pe sfânta, dar eu așa mă întăream rugindu-mă, totul ce se întâmplă în viață mea eu mă gîndeam că Dumnezeu așa vrea, un lucru nu-l puteam înțelege de ce noaptea eu simțeam cum intră DUHUL CEL RĂU în mine, am început să apelez pe la preoți, am mai fost la niște mânăstiri, dar situația nu s-a inbunatatit, aveam în continuare nopți grele, privitor la băieți nu reușeam să fac cunoștință că totul se ruina, de parcă era un blestem, am discutat cu un părinte și mi-a spus să nu cred că am blestem, și uite așa de 7 ani, ceea ce vreau să spun e că chiar dacă nu pot avea prieten și fără de lucru 3 ani am stat, de fiecare dată Dumnezeu m-a ajută să nu rămân fără înțelepciune, mâncare, casă unde să trăiesc, și simt prezența lui Dumnezeu, dar să fiu sinceră doar întâmplări rele aveam sau rămâneam fără apartament, sau ne inundă, sau cădea podul peste noi, în cele din urmă știu că sunt încercări de la Domnul și trebuie să dau dovadă de credință, dar poate eu am scăpat ceva din vedere. Sau eu fac un lucru greșit, căci chiar este imposibil să nu găsesc un prieten, căci sunt educată, inteligentă și muncitoare, nu mă laud dar menționez că nu sunt o incapabilă, poate întradevăr sunt blestemată, vreau să-i mulțumesc lui dumnezeu că cu 4 luni în urmă m-a ajutat să ajung peste hotare, mă rog că prin intermediul dumneavoastră să aflu care ar fi pasul meu spre a înțelege, spre a nu mă frământa de ce nu pot avea și eu un prieten, și să pot să alung de la mine duhul cel rău, sau acel blestem care nici nu-mi permite de a învăța așa ca înainte. Vă mulțumesc mult.

  • You must to post comments
0
0

Bună ziua. Mai sunt momente în viață când parcă vin toate anapoda peste noi. Dar ele sunt pentru a noastră întărire. Și bine ți-a spus acel părinte: nu e cazul să vedem pe diavol aici. Nu e nici un blestem. Pentru început trebuie să ierți. Și să încerci să veți pentru ce ai tu nevoie de prieten. Pentru că încă ești afectată de relația amintită la începutul întrebării tale. Deci în primul rând trebuie să lași totul în trecut. Să vezi pentru ce să îți faci o relație și o familie și numai după ce vei vedea pentru ce ai nevoie de acel prieten vei ajunge să îl ai. Problema e în fixul pe care îl ai în mintea ta. Și orice faci să o faci întru Hristos. Chiar dacă nu vei ajunge să fii cu cineva, și a rămâine singură tot să fie cu Hristos. Iată ce spune apostolul Pavel: „Eu voiesc ca toţi oamenii să fie cum sunt eu însumi(el fiind necăsătorit). Dar fiecare are de la Dumnezeu darul lui: unul aşa, altul într-alt fel”. Așadar: dăți un scop darului din tine și mergi pe calea care îți va fi rânduită de sus. Ca rugăciune îți recomand: „Rugăciune pentru căsătorie(pt cei care nu și-au găsit încă partenerul)

Rămâi alături de Domnul și prin rugăciune vei dobândi cele de care ai nevoie atât pentru trupul tău cât și pentru sufletul tău.

mag. Vitalii Mereuțanu

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.