0
0

Părinte rog de mă iertați, am o boală sufletească, aproximativ doi ani și ceva am trăit în păcatul malahiei, m-am lăsat de acesta iar consecințele încă mai există, există nopți în care am vise desfrânate și de la care am scurgere, ce să fac părinte să dispară și aceste vise? Și spuneți vă rog daca noaptea am avut asemenea chestie cât nu mi se permite de a mă atinge de cele sfinte și de a merge la biserică? Pentru că am situații în care nu am știut și sâmbăta spre duminică am avut scurgere și duminică am intrat în biserică după care am înțeles că nu se permite dacă noaptea nu a fost curată, spuneți-mi vă rog ce să fac și cum să fac?

  • al.s.p a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Scumpii noștri, Dumnezeu să vă ajute să vă ridicați din această bolnăvicioasă patimă. Aveți defapt, perfectă dreptate și, poate vor trebui să treacă și ani, până când acest urât păcat se va dezrădăcina. Practic, fiecare dintre noi, a avut în viața sa lupta cu patimile și cu păcatele. Și nu cred, că de fiecare dată diavolul a ieșit învingător în această luptă. De ce vă spun acest lucru? Pentru că, nu există un standart, de a te izbăvi de patimi pentru tot omul. Fiecare, a reușit în felul său să scape de o luptă sau de alta. Ideia, e că și Dvs. trebuie să răscoliți în memorie și să vedeți, cum ați reușit să-l învingeți pe diavolul și ispitele sale.

Astfel de exemple sunt nenumărate, la Sfinții Părinți, la frații noștri contemporani. Care, au reușit să scape de patimi alergând pe cărbuni aprinși, alții, și-au omorât corpurile în căldurile și strășnicia pustiului, altul, a reușit cu rugăciunea inimii, altul, a reușit prin post… Alții, încearcă să ne ajute din propria experiență, pe care ne-o redau la rubrica Frământările sufletești ale tinerilor. Și Dvs. o să reușiți, sunt sigur. Important, e să vă puneți nădejdea în Dumnezeul nostru!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.