0
0

Bună ziua, Părinte şi mă rog de mă iartă, sunt de mult timp în Russia şi lucrez din greu, dar nu pot strânge nimic. Acasă am datorii cam mari şi nici ca cum nu le pot da, parcă e jurat, tot ce strâng se cheltuie aiurea, nu mă pot duce acasă, că nu am documente, dar trebuie să plec şi nici ca cum nu se primeşte, totul merge aiurea, sunt cununată şi am o fetiţă mică şi pe ea trebuie s-o dau la grădiniţă. Vă rog daţi-mi un sfat, daţi-mi vă rog rugăciuni să mă rog că deacum nu mai ştiu ce să mai fac. Sărut mâna şi mă rog de mă iartă.

  • tatiana a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Dragă soră, este foarte rău că te rogi pentru ca Dumnezeu să îți dee cele lumești, dar credemă că știe el de ce ai nevoie, cere cele pentru suflet și celelalte se vor adăuga ție.Dumnezeu e bun și dacă ceri ceea ce este bine pentru sufletul tău să ceri să-ți dea liniștea sufletească, să ceri să-ți fie ajutor pentru a-ți iubi aproapele și pe cei ce-ți fac rău, să ceri să pună bunătățile Lui în inima ta : mila, răbdarea, dragostea, sporirea credinței, etc. Nu iți va refuza rugămințile. Caută întâi Împărăția lui Dumnezeu și restul ți se va adăuga. Noi singuri nu putem face nimic bun, se alege praful de tot. Dacă nu ceri ce trebuie, ce este bine pentru sufletul tău, atunci El nu te ascultă. Iar de te va asculta, fiindu-I milă de tine, și iți va da ceea ce ceri, știind totuși că nu este ceea ce ție iți trebuie, crede-mă ca vei plânge și mai tare, te vei adânci și mai mult în deznădejde. Cere doar să cerceteze sufletul tău și să-ți dea El ceea ce este bine. Ce tată nu ar da ceea ce este mai bine pentru copilul lui? Totul este să accepți că El să-ți fie sprijin.

În plus: crezi că numai tu ai necazuri? Nu trebuie să ne văităm atunci când nu este cazul. Sunt alții mult mai amărâți: O familie a fost dată afară din casă, cu copii, cu mobila, cu aragaz….cu tot, tot….și cu toate aceste lucruri s-au mutat în parc…își gătesc acolo, își trăiesc viața acolo…În cazul ăsta ei ce ar fi trebuit să facă? Să se omoare? Nu….Dumnezeu, știe El ce face…și pentru ce…și cât timp. Tot ceea ce trebuie să faci este să nu deznădăjduiești. Este cea mai puternică armă în mâinile vrăjșmașului desnădejdea.

Prot Victor Mihalachi 

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.