secte

0
0

Doresc să ştiu dacă fac bine că studiez cu martorii o carte de a lor în ideea ca eu să le prezint aşa cum au ei cărţile că învăţătura lor e greşită. Aşa am reuşit eu să încerc ca să le arat eu că ortodoxia e o relige adevarată pentru oameni ideea e că în lupta lor în a mă convige de ideile lor credinţa mea în biserica ortodoxă creşte şi îmi văd unde mai trebuie să lucrez. Ştiu că sunt greu de convins însă rezulatele sunt cam micuţe, pur şi simplu cred că nu gândesc sau nu accept aşa uşor şi nu ştiu ce să fac să mai continuu cu ei sau să renun. Dacă le prezint o temă care o aleg ei abea după a 3-a şedinţă o aceeptă aşa cum le-am spus-o eu, dar nu pot  renuţa la ideile lor. Ce mă îndemaţi să fac mai departe. Vă mulţumesc mult.

  • You must to post comments
0
0

Să vă opriți. Nu pentru că mă tem pentru Dvs. ci pentru că, vă bateți în zădar gura, să mă ierte Dumnezeu. Problema e că și eu am purtat discuții cu ei, nici mai mult, nici mai puțin: mai bine de jumătate de an. Folosul: 0. Am încercat cu temele lor, am încercat cu temele mele, totul este zădarnic. Nu vă sfătui să continuați discuțiile, sau dacă le continuați, doar cu condiția ca temele să fie fixate exclusiv de Dvs.

Drept material de ajutor, vă recomand cartea din pagina noastră, mai jos de calendar: Abordarea cu dragoste a Martorilor lui Iehova! Hristos să vă aibă în pază!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.