intre sectanti

0
0

Doamne ajută. Ce ar trebui să facă o persoană ortodoxă care locuiește printre oameni majoritatea sectanți? Poate merge în casele lor dacă este invitată? (nu pentru discuții despre credință) Sau la diferite evenimente (nunți, înmormântări)? Dacă nu, ar putea să le explice astfel încât ei să înțeleagă și să nu se simtă jigniți? Vă mulțumesc.

  • Silvia a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Deci, nu e nimic strașnic să-i avem pe astfel de oameni în cercul cunoștințelor noastre și cu atât mai mult, nu e cazul să ne lepădăm de ei. Dacă vă aduceți aminte, Mântuitorul a intrat în casa sutașului, sau a samarinencii (care erau păgâni și sectanți pentru evrei) și mai mult, chiar ia tămăduit. Așadar, nu e nimic rău să intrați în casele lor, ba mai mult, prin faptele Dvs. bune, le-ați putea arăta Adevărul. Însă de discuții și de certuri pentru Adevărul de credință, mai bine e să fugiți. Puneți cel mai bine tabu, pe acest subiect, pentru că, discuțiile vor continua la nesfârșit iar folos din acestea va fi minim, sau chiar deloc.

Faptele noastre, propriul exemplu, trebuie să arate chipul adevăratului creștin ortodox! Să lăsăm faptele noastre să-L predice pe Domnul!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.