sfintirea casei

0
0

Bună ziua, părinte, o aşa situaţie, în familie se va face curând praznic la părinţi şi soţia vrea să facă totodată şi sfinţirea casei, însă soţul nu vrea cu preotul din sat, dacă e alt preot el sfinţeşte casa, dar cu cel din sat nu vrea. Soţia ia mai zis înainte că trebuie de sfinţit casele şi el tot nu vrut cu preotul din sat, şi se gândea că acuma poate i se vor lumina minţile, însă tot nu vrea, că dacă cheamă preotul el se duce de acasă. Nu e o persoană care să meargă la biserică în fiecare duminică, dar se vede că este credinţă acolo într-un colţ al inimii, dar e de neînţeles din ce cauză aşa nu vrea cu preotul din sat. E bine, e corect ca să fie adus alt preot să facă sfinţirea casei? Sau cum de procedat în aşa situaţie?

  • You must to post comments
0
0

Soră Irina, din păcate, nu e tocmai bine… O fi motiv, dar poate e cazul ca să mai discutați, să încercați să aflați care este motivul real pentru care bărbatul nu acceptă. Soțul trebuie să înțeleagă că, indiferent de preot, Harul lui Dumnezeu oricum rămâne lucător. Mai precis, cât de păcătos nu ar fi preotul, Dumnezeu oricum lucrează prin el. Și, nu merită casa Dvs. să rămână nebinecuvântată din pricina stării păcătoase a preotului, pentru păcatele căruia, sărmanul părinte va avea de răspuns înaintea Dreptului Judecător!

Dacă totuși bărbatul rămâne neclintit, poate că e cazul într-adevăr să chemați alt preot… Important, să vă binecuvântați casa și să primiți Harul și binecuvântarea lui Dumnezeu!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.