Bună dimineața!

0
0

Citind mesajul Mariei mi-am dat seama că și eu țin lucruri în casă cumpărate de la catolici. Camera de zi este plină de îngerași, dar nu confund nimic. Tot ce-mi aparține de religia noastră ortodoxă, calendar, icoane, aghiasma, mir, candelă… am colțișorul amenajat specific uzului nostru. Acum ce să fac? Să le arunc? Iubesc îngerașii poate pentru că știu că am un înger păzitor care îmi conduce pașii, oricum credința e înlăuntrul nostru, în mintea noastră nu în lucruri, obiecte sau alte mijloace, mi-ar părea rău să le arunc. FIȚI BINECUVÂNTAȚI! O zi bună tuturor și BUNUL DUMNEZEU să milostivească pe toți care ne adunăm întru DOMNUL ȘI SĂ NE DEA PACE SUFLETELOR, MAI ALES O PACE SFÂNTĂ PENTRU A PUTEA FI AI LUI.

  • You must to post comments
0
0

E bine că aveți colțișor cu icoane, mir etc. Dar acele lucruri calotice, mai bine să le dăruiți cuiva, cine e catolic, să nu le aruncați. Faceți așa un cadou frumos și dvs cu sufletul împăcat și curat și altcineva mulțumit. Noi avem atâtea lucruri frumoase și ziditoare privirii și sufletului, de ce să păstrăm cele străine? Îngerașii să vă fie în minte și fapte, ca exemplu și întărire, însă pentru frumusețea camerei, nu au același rost. Să nu fie nici spre smintire aproapelui dvs creștin-ortodox.

Doamne, îndreaptează pașii mei, călăuzește gândurile mele, călătorește prin sufletul meu și scoate-mă la lumina cea mântuitoare!

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.