vă rog să mă ajutaţi

0
0

Bună ziua, de ceva timp o persoană mi-a spus că mi-i făcut de mântuire… și să nu glumesc că se apropie .. la început nu am dat atenție, dar din zi ce trece mă ia spaima… mi-a zis că voi muri în accident… ce să fac părinte că văd imagini înaintea ochilor înfiorătoare.. și mi-i foarte frică. Atunci mi-a spus să merg la biserică și să rog părintele să-mi citească cartea lui sf. Arhanghel Mihail și să țină veșmântul deasupra capului meu. N-am urmat sfatul nici până în prezent, dar mă îngrozesc, știu că trebuie să cred numai în Dumnezeu, dar gândurile rele o iau în sus. Vă rog să-mi dați un sfat!

  • Mariana a întrebat 14 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Dar ce, acea persoană e Dumnezeu? Nici chiar Domnul de v-ar înștiința despre moarte dvs, n-ar spune-o așa direct și cu mândrie. Să nu asculțați de așa persoane, nici să vă încredeți în ele. La fel și cu gândurile, să nu le dați importanță și să nu le ascultați, căci unele ca acestea sunt gânduri de stânga ce vin de la diavol. Îngnorațile și întăriți-vă în credință, căci prin faptul că vă inspăimântă doar numai gândul la moarte, se înțelege că nu sunteți pregătită duhovnicește și nu duceți o viață cumpătată cu conștiința împăcată. Să mergeți numaidecât la duhovnic și să cereți sfat și ajutor, iată leacul – Mama biserică.

Să rămânem mereu în stăulul bisericii și să cădem la bunul Împărat cu pocăință și lacrimi la orice greu, să-i cerem ajutor și milă și să ducem cu bărbățile lupta duhovnicească!

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.