0
0

Bună ziua părinte! Cer iertare dar am o întrebare, am citit în articolul de pe sait: „Tradiţii contemporane şi băbisme”, că unele obiceiuri pe care noi le practicăm nu sunt atât de corecte cum credem noi. Am citit de Visul Maicii Domnului, este o rugăciune pe care eu mereu o port la mine şi toată familia mea o are, nu ne despărţim de ea, eu am scris-o şi am dat-o şi la prietenii mei să o aibă… aici am o nelămurire, e bună, e ortodoxă această rugăciune sau nu.

  • You must to post comments
0
0

Este o rugăciune necanonică și deci nu e aprobată de biserică. După spusele părintelui Cleopa, știm că pe mulți creștini i-a întors la credință. Dar problema e în alceva: mulți își pun credinița și depind de ea, așteptând minuni și protecție. Astfel idolatrizează rugăciunea în sineși, nu pe Sfânta Născătoare Maria. Asta e greșeala multora și de aici trebuie să începem îndreptarea noastră. Să țineți mereu la dvs iconița Maicii Domnului, sfințită și păzită cu frică, și rugându-te cu ale tale cuvinte și durere de inimă, mi repede îți sare în ajutor Maica noastră Cerească.

Doamne ajută și să cerem ajutorul Milostivei, cinstind-o cu cântări sfinte și cu frângere de inimă. Iar femeile, ar preacinsti-o și mai mult de i-ar lua exemplul smereniei, portului, vorbelor alese și ajutor grabnic oricui e în nevoie!

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.