0
0

Doamne ajută! Este un păcat în faptul că băiatul meu s-a născut de ziua „Adormirii Maicii Domnului” iar eu i-am pus numele Paul? Mi-a plăcut mult acest nume și am zis că oricum are zi onomastică. Doamnele din salon cu mine au pus la copiii lor Marius, Marian, dar au mai pus câte un nume pe lângă acesta. Mie însă duhovnicul mi-a zis sub spovedanie să pun un singur nume copilului, pentru că are un singur suflet. Astăzi are 16 ani, mai am un băiat de 11 ani sunt tare mândră de ei, încerc să-i educ creștinește cât mai bine și-n multe situații ei au fost model de creștin pentru mine și nu invers. În ziua de azi s-a pierdut însemnătatea numelui de botez, dar eu totuși cred că Sfântul al cărui nume îl porți cu cinste – îți este de mare ajutor.

  • Georgeta a întrebat 14 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Aveți absolută și perfectă dreptate și nu ați greșit cu nimic în faptul că ați dat un astfel de nume! De fapt, sfinții, nu au în sufletul lor acest mare păcat, care se numește mânia, pentru faptul că nu ne-am rugat lor, sau pentru faptul că nu le-am luat numele! Ei oricum se roagă și mijlocesc pentru noi! Iar în ceea ce privește numele, să știți că e frumos, când numele se dă în cinstea sfântului care se serbează în acea zi, dar nu e neapărat! E neapărat să se dea un nume creștin-ortodox, adică un nume al unui sfânt! Așa că, Dvs. nu ați greșit cu nimic!

În privința copilașilor, nu vă pot dori decât să vă umple casa de nepoți și să aveți parte de niște copii și nepoți adevărați creștin-ortodocși! De fapt, ce ați semănat, aceea ve-ți culege, nu-i așa?

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.