0
0

Sărut mâna, părinţi sfinţiţi. Noi avem din ambele părţi părinţi care s-au dat la altă religie, eu cred că mai mult din neştiinţă, necunoaşterea adevăratei credinţe ortodoxe (fiind în comunism) noi am vrea, din tot sufletul, să facem ceva pentru ei dacă se poate, pentru că îi iubim şi îi avem în amintire. Ce ne sfătuiţi? Este bine de a merge la mormântul lor pentru a pune un buchet de flori sau a aprinde o lumânare pentru ei la biserică, pentru că ei au murit fără lumânare la creştet. Ne iertaţi pentru neştiinţă.

  • You must to post comments
0
0

Din păcate în așa cazuri biserica e neputincioasă, nu se permite aprinderea de lumânări, nici scrierea la pomenirea morților, căci ei singuri și-au ales calea – s-au rupt de biserică. Însă clar că cu toate acestea puteți să vă rugați pentru ei, căci milostivirea Lui Dumnezeu e mare și noi, copiii, datori suntem a ne ruga pentru părinți. Cu credință în suflet să fiți și să sperați la Mila Domnului. La noi pe site veți găsi multe articole despre ce-i ce trec la alte credințe, despre ce-i trecuți din viață și ce se poate face etc….

Căutați și veți afla mai multe despre adevăr, și cine caută află! Să rămâneți mereu în credință și rugăciune – așa veți ajuta nu numai sufletele celor trecuți din viață, ci și al dvs.

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.