familial

0
0

Părinte, vă rog dacă aţi putea să-mi daţi un sfat am o problemă, sunt căsătorit de 14 ani şi am un copil de 6 ani, după naşterea copilului, nevasta mea a apucat întro relaţie cu un bărbat căsătorit şi el şi de atunci asta ţin, de 4 ani, nu mă mai pot înţelege cu ea deloc, e cu mintea numai la om acela, este obsedată de el, a ajuns în ultimul hal, nu îi e mai ruşine de nimeni, a început să se usuce pe picioare, mă urăşte. Am fost la 7 preoţi până acum, dar degeaba că nu am putut rezolva nimic, se adânceşte mai tare în prostie, nu acceptă nimic. Am vrut să divorţez, dar îmi pare rău de copil, să-l las pe mâna iei, ce aş mai putea face, părinte. De 3 ani sunt tot în posturi şi rugăciune, dar lucrurile merg tot mai rău. Problema că bărbatul acela n-o ia nici de nevastă, mi-a stricat familia. Vă mulţumesc.

  • Porcar Romica a întrebat 13 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Doamne ajută. Desigur că e dureroasă această problemă dar ce putem face noi atunci când e vorba de desfrănare și adulter în familie. Chiar și Mântuitorul ne spune că acesta este un caz de divorț. Părerea mea este să discutați cu duhovnicul și să vedeți cum puteți să vă aduceți pace și liniște peste sufletul vostru și la fel să puteți crește și copilul în frică de Dumnezeu. Rămâneți în rugăciune pentru pacea voastră lăuntrică și pentru copilul vostru și de restul se va îngriji Dumnezeu. Deci următorul pas este să vă adresați la duhovnic și să vă cereți pacea sufletească. Căci spus este: „Că oricine va lăsa pe femeia sa, în afară de pricină de desfrânare, o face să săvârşească adulter”. De aceea aveți orice libertate de a vă căuta liniștea sufletească.

Cuvânt pentru femeie din cazul de față: „Iar femeia, de-şi va lăsa bărbatul ei şi se va mărita cu altul, săvârşeşte adulter” asemenea și „Căci femeia măritată e legată, prin lege, de bărbatul său atâta timp cât el trăieşte; … Deci, trăindu-i bărbatul, se va numi adulteră dacă va fi cu alt bărbat”.

Cu râvnă întru Domnul
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.